Elektronisk kørebog

Har du biler som kører i firmaets tjeneste? Bruger du tid på administration og indsamling af kørselsregnskab?

Få en enklere hverdag med Ctrack Elektronisk kørebog der helt automatisk indsamler adresse og registrerer strækninger ud fra start eller stop af bilen. Du kan opdele kørsel som firma og privat ved montering af en knap i bilen for registrering.

Din kørebog kan redigeres og kommenteres. Alt du behøver er en enhed monteret i bilen og en PC med internetadgang. Dine date er tilgængelige døgnet rundt, og opbevares i optil 5 år af hensyn til SKAT

Priser excl. moms: fra 3400,- dkr incl. montering og abonnement fra 100,- dkr/mrd Bindingsperiode
12–24 måneder.

Send en mail med din bestilling, husk at anføre firmanavn og cvr nr, så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

FAKTA: Ctrack elektronisk kørebog er til dig som ønsker en hurtig, smidig og effektiv håndtering af dit kørselsregnskab. Du har altid 100 % korrekte kørebøger tilgængelig på internetsiden 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Kan det blive mere enkelt?

PDF Produktblad (pdf)

Copyright © Ctrack™. All rights reserved.

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.