Almindelige spørgsmål - spørgsmål 7

Hvordan kan jeg se på kortet hvor bilen befandt sig tidligere?

I Ctrack™  programmet findes funktionen ”afspil bilens bevægelser”.  Dette startes ved at klike på symbolet af et kassettebånd i værktøjslinjen, andet symbol fra venstre. For at afspille tidligere bevægelser vælges et køretøj og en tidsperiode. Der vises et ”nyt” kort med et værktøjsområde i højreside. I toppen af værktøjsfeltet findes ”båndafspiller knapper”, med dem kan men afspille hvordan og hvor en bil har kørt. Man kan vælge hastighed på afspilningen eller f.eks. kan man spole frem til slut af den valgte periode, så hele ruten vises på kortet.

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.