Teknikken bagved

Som pioner og branchens mest erfarne aktør er vi medvidne om teknikens betydning for vores software og programmer. Igennom 27 år har vi udviklet, produceret og testet hardware som må opfylde de højeste kvalitetsstandarder.

Hver måned forlader 10.000 Ctrack-systemer vores ISO 9001-certificeret produktion. Vores kontinuerlige stræben efter at opfylde standard- og effektivitetskrav, har resulteret i tre hardware platforme som alle har opnået fuldstændig FTA-godkendelse og obligatoriske e4- og E4-cerfifikat for Europa.

For at læse mere om vor hardware, software og hvilke tillægsmoduler vi har, klik på menuruden ovenfor.

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.