Ctrack™ MaXx

Ctrack™ MaXx er Fleet Managementsystemets flagskib og er for dig som stiller høje krav til funktionalitet, ekstraudstyr, integration med ERP-systemer, brugervenlighed og hurtighed.

Med Ctrack™ MaXx får du adgang til verdens mest solgte og roste Fleet Managementsystem.

Med Ctrack™ MaXx har du overblik på hvor dine biler befinder, vist på kort og om de kører eller holder stille. Du kan hurtigt og enkelt beslutte hvem der skal have næste job eller identificere en forsinkelse. Du kan hurtigt og enkelt skabe zoner, ruter og tidstabeller. Ctrack™ informerer dig når bilen afviger fra ruterne eller tidstabellen, eller passerer ind eller ud af zonerne. Med Ctrack MaXx, har du rapporter for opfølgning af driftseffektivitet og produktivitet. Du kan sende og modtage SMS, måle brændstofs forbrug, visualisere arbejdsordre på kortet og integrere Ctrack med virksomhedens ERP-system. Al information findes tilgængelig på din server, i din database, i dit datamiljø – døgnet rundt.

Med Ctrack™ MaXx har du mulighed for flere tilvalg som eksempelvis CAN-bus, planTrack, Temp-log, fører identifikation mm. Kontakt os for mere information og en demo.

Produktblad (pdf) under opdatering

Copyright © Ctrack™. All rights reserved.

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.