Ledige stillinger

Ctrack™ er verdensledende specialist på Fleet Managemanet-systemer. Vi har en uformel omgangstone og fokuserer på vore ansattes personlige kvaliteter. Ctrack™ beskæftiger ca 20 personer i Skandinavien. Alle vore medarbejdere er vigtige led i kæden og alle bidrager til at opnå det fælles mål: at samtlige kunder skal få den bedst mulige service. Det er frem for alt dette kollektive arbejder som udgør grunden for den høje kvalitet i vore produkter.

Vi vokser på det skandinaviske marked, og søger dynamiske medarbejdere der ser vor virksomhed en udfordring. Ambitiøse mennesker som vil arbejde på målrettet og kundefokuseret vis i et stimulerende miljø.

Ledige stillinger

·  Hunter – Feldsaeles  Danmark

·  Hunter – Feldseales  Stockholms-/mälardalsområdet

·  Installatør - Danmark 

For mere information om stillingerne kontakt: VD, Niclas Holm på tel. +46 (0)771 64 30 00

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.