Ctrack Danmark

Ctrack™ Danmark og DigiCore Europe indgår i DigiCore Holdings Ltd. DigiCore er en børsnoteret teknikvirksomhed og har været ledende indenfor Fleetmanagement siden 1987.

DigiCore er idag verdnes største og mest erfarne producent af avencerede sporingssystemer til køretøjer. Selskabet har opbygget en enorm viden- og erfaringsbank tak været de godt 700.000 systemer som er installeret verden over. Digicore/Ctrack-orginationen findes i 54 lande på 5 kontinenter. 

Ctrack™ Danmark, er en filial af Ctrack Sverige AB og indgår sammen med DigiCore Europe i DigiCore Holdings Ltd. DigiCore er en børsnoteret teknikvirksomhed og har været ledende indenfor Fleetmanagement siden 1987.

DigiCore er idag verdens største og mest erfarne producent af avancerede sporingssystemer til køretøjer. Selskabet har opbygget en enorm viden- og erfaringsbank tak været de godt 700.000 systemer som er installeret verden over. Digicore/Ctrack-orginationen findes i 54 lande på 5 kontinenter.

www.digicore.com

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.