Miljø

Takket være Ctrack™ kan vore kunder optimere brugen af deres køretøjer, blive bevidste om køreadfærd og dermed reducere virksomhedens CO2-udslip.

Ctrack™ målsætning for miljøet er, at vore kunder skal: optimere brugen af sine køretøjer, blive bevidst om køreadfærden og derigennem mindske firmaets CO2-udslip.

 

Danmarks Naturfredningsforening arbejder for et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et rent og sundt miljø.

Danmarks Naturfredningsforening

Connect now

Kontakt os for mere information!

Navn
Firma
E-mail

Seneste nyt:

22 March 2012 | Kør ikke privat i firmabil på gule plader

Skat advarer kraftigt ejere af firmabiler på gule plader mod at bruge dem privat. Se hvor galt det kan gå også selv om det kun er en enkelt tur. Læs mere på: DR Nyheder 

09 February 2012 | DTL har fokus på miljøet

Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL har 2.450 transportvirksomheder som medlemmer. De råder over 13.200 lastbiler, 50 lokomotiver og beskæftiger 16.300 medarbejdere.

20 January 2012 | Ctrack skifter profil og logo

Genkender du ikke lige vores webside ? Som et led i arbejdet ned at skabe en ens og tydelig profil indenfor hele Ctrack koncernen, skifter vi profil og logo.